Студиен фотограф

685-img_0856Ако търсите студиен фотограф за заснемане на продуктов каталог първото Ви бързо и евтино решение е СИЛВЕНА ФОТО. Фирмата разполага с пет ателиета на територията на града където бързо качествено и евтино ще получите желаните снимки за Вашия продуктов каталог. Ако обаче Вашите снимки са по важни или изискват специфични условия на заснемане, тогава Ваш студиен фотограф може да бъде управителя на фирмата, който ще заснеме за Вас фотосесия в рекламното студио на фирмата и ще Ви удовлетвори във всеки детайл ако възложите имате конкретно задание. Чисто технологично погледнато студиото предлага много по-богато оборудване и като оптика и като осветление, което няма аналог в региона!
Любимата негова тема като студиен фотограф е портрета. В конкурсите, които организира фирмата Красивите лица на Русе и Мис абитуриентски бал той стократно е доказал своите способности и много от моделите му след това направиха успешни крачки и се реализираха възползувайки се от създадения имидж! Ето линк към темата:
http://iskarov.com/index.php?cmd=gallery&cat_id=4
Той е студиен фотограф, който снима повече от 20 години и има огромен опит. Ако Ви е нужен студиен фотограф за продуктов каталог, който да заснемете продукти извън града трябва да осигурите помещение за заснемане, фотографската техника ще бъде транспортирана дотам. За заявки 082821397 и 0897891630.