Модна фотография

685-messalina_5 Модната фотография е специфичен жанр, който изисква много внимание и бързи реакции, когато се заснема репортажно по време на ревю. Неудобството е, че няма възможност за дубъл и затова сполучливите кадри са малък процент от заснетите.
За да имате по-голям процент трябва да се доверите на фотографи с голям опит иначе рискувате… Когато модната фотография се заснема по-време на ревю моделите са по-близки до действителността, но най-успешни снимки се правят в студио, магазин или предварително подбрано място на което може да се работи спокойно.  В компанията на дизайнер и стилист промените  се правят докато се извлече максимума от  фотомодела и идеята за представянето на съответния модел облекло. Модната фотография изисква и немалък екип който да се грижи както за стайлинга на модела и неговата креативна визия, така и чисто технологично да обслужи фотографа с нужното осветление, отражатели, стативи, фонове, светкавици и др.
Модната фотография обикновено се заснема в две колекции – “ПРОЛЕТ-ЛЯТО“ и “ЕСЕН -ЗИМА“ В безкрайното търсене на модерното дизайнерите често се връщат десетилетия назад и най-общо казано пътуват във времето! Клиенти за които сме снимали модна фотография са практически 90% от тази промишленост в Русе. В рамките на 2004 до 2007 участвахме в заснемането и в най-големия форум на модата в България организиран от фирма МАРКАМ. По известните ни клиенти от този бранш освен Маркам са АРДА, КЕНСЪЛ и МЕСАЛИНА, БОРДО, ЛЕОПАРД, КИАРА, RICHMART Ltd и др.
За удобство на нашите клиенти сме създали специално оборудвано рекламно студио в което имаме капацитет да заснемем и над 100 модела облекла за един работен ден! Естествено трябват поне два модела. Студиото е с размери 5 x10м с височина 4м и е оборудвано с 6 мощни светкавици, стативи, софтбоксове, чадъри, дифузьори, отражатели, спотове, пчелни пити и всичко необходимо за професионално заснемане. Фототехниката също е ТОП оборудване! 22.3 мегапикселовия CANON 5D МARK III и обективи от възможно най-висок клас дават очакваното качество за всеки наш клиент!
Модната фотография е предизвикателство и отговорност, която ние винаги сме снимали с вдъхновение! Телефон за заявки: 0897891630.