Моден фотограф

685-img_4644Красимир Искъров моден фотограф  от Русе. Да получиш званието моден фотограф трябва доста години да се потрудиш! Модата сама по себе си се мени и то с огромна динамика. Също толкова е динамичен и делника на един моден фотограф!
Ако търсите моден фотограф с добър опит в заснемането на ревюта и фотосесии в лицето на Красимир Искъров – управител и собственик на СИЛВЕНА РУСЕ ЕООД ще намерите един добър партньор. Доверието на клиентите на фирмата красноречиво говори за това и е една достатъчно добра атестация: SEXAPIL BY KIARA, ARDA, KENSOL & MESSALINA, MARKAM, LEOPARD,  RICHMART Ltd и др.
Моден фотограф е професия, която предполага абсолютна отдаденост и това не е най-точния профил на Красимир Искъров чиято любима тема са състезанията със спортни коне. Ето линк към личния му сайт: www.iskarov.com на който може да се насладите и как вплита модата с красотата на тези невероятно красиви животни!
По голямата му сила са фотосесиите на облекла в студио. Там са заснимани много фотосесии  нужни за отпечатването на каталози за едни от най-големите в шивашкия бранш.
Придобитите умения и повече от 35 годишния му стаж като спортен фотограф  са изградили качества като бързина, съобразителност и откриване на добра гледна точка за заснемане! Модния фотограф е длъжен да бъде постоянно нащрек точно, както репортажния фотограф. Често пъти неговите снимки не могат да отговарят на високите изисквания за качество, но за това обикновено има обективни причини. Моден фотограф е професия която носи и неудовлетворение, но ако еди фотограф иска да се развива той трябва да опита и от това!
Ако желаете да ангажирате за моден фотограф Красимир Искъров  управител и собственик на СИЛВЕНА РУСЕ ЕООД телефоните  за заявки са:
082821397, 0897891630 или на office@silvena.net