Фотография на деца

VO2O2860 Фотографията на деца е може би най-любимото занимание на човечеството. За последните 100 години от няколкото снимки, които са имали нашите баби и дядовци живяли в началото на миналия век се стигна до няколко хилядите, които днес правим на нашите деца. Фотографията на деца стана  много по-достъпна поради факта, че преди няколко десетилетия фотоапарата с лента бе неразделен аксесоар от куфарите за почивка. Малките му размери допринесоха той да е постоянно през рамо и подръка. Както всеки жанр така и фотографията на деца има своя специфика, но едно от най-важните неща, които гарантират успешна снимка е търпението и непрестанната готовност за улов на мига в който настроението достига своя пик! С навлизането на дигиталните технологии и постепенното автоматизиране на процеса на заснемане и усъвършенстването на автофокуса постепенно се елиминира грешката. Така оптимизирания процес изисква само да натиснем копче! При 90% от телефоните или фотоапаратите има забавяне и това е голям минус когато трябва да си светкавично бърз!
Фотографията на деца в студио е нещо съвсем различно! Тук може да се ползуват повече осветителни тела, може да се сменят няколко вида осветление, фонове, да се изиграе сценарий или да се промени стайлинга. Възможностите в него са несравними с условията извън него! Ако желаете добра детска фотография може да ползувате всички ателиета на СИЛВЕНА ФОТО, както и рекламното студио в сградата на СБА след предварително капариран ден и час! Телефон за заявки:082 821397 или 0897891630.
С най-успешният кадър от фотосесията обикновено се правят различни сувенири, които са оригинален подарък за всеки член на фамилията! Ето няколко линка към подобни продукти:
http://photo.silvena.net/index.php?cmd=step2&cat_id=5
http://photo.silvena.net/index.php?cmd=step2&cat_id=14
http://photo.silvena.net/index.php?cmd=step2&cat_id=23