Фотограф за кръщене

IMG_2348

Фотограф за кръщене е ключовата фраза, която Ви води към нашият блог! Ако търсите фотограф за кръщене с креативност и различен поглед, с усет към детайла и мига се надяваме да сте направили правилният избор! За разлика от останалите в бранша ние от СИЛВЕНА ФОТО ще Ви предложим повече от очакваното не само в съотношение цена/качество, но и във всеки друг аспект. Освен фотограф за кръщене във фирмата може да си запазите и час за видеооператор. Фотограф за кръщене може да наемете, като си запазите предварително дата и час на 082821397 и капарирате заявката. Фотографа, който извършва външното снимане във фирмата в 90% от случаите е нейният собственик и управител – Красимир Искъров с личен сайт: www.iskarov.com
През последните над 20 години той е заснел стотици подобни ритуали и е запознат с всеки малък детайл! Ако той е зает поръчката се обслужва от следващият го в йерархията на фирмата. Цените за фотограф за кръщене започват от 60лв и се договарят в зависимост от броя на желаните и изкопирани файлове! Има възможност и за изработка на семпло албумче с уникален дизайн! На Вашите желания ще откликнат отлични дизайнери с голям опит и добри умения. Най-голямият плюс е, че накрая клиента получава всичките си избрани файлове професионално обработени! Ето линк към цените за видео заснемане на кръщене: http://photo.silvena.net/videozasnemane.html
Ако те са непосилни за Вас или пък имате различни, но конкретни желания можем да обсъдим всеки възможен за Вас бюджет и в двата случая на 0897891630.

Светото кръщение е тайнство, при което свещеник ни потапя във водата три пъти и ни облича в Христа. Умираме за света и греха и се раждаме за Бога. След кръщението следва миропомазване, при което се запечатваме със Светия Дух и приемаме Божият Дух в сърцата си.
За да се кръстиш следва да вярваш, че Иисус е Христос. Вместо децата отговаря кръстник отрича се от сатаната и т.н.
Вярвай в Господ Иисус Христос и живей по неговите заповеди. Кръщенето е първата стъпка, следва живот в Господа да се молим, да посвещаваме Неделният ден на Господа- да ходим на църква, да постим, да се покаем за греховете си и да се стараем да не ги повтаряме. Бог ни призовава към съвършенство. Да бъдем съвършени, както е Отец!