Фотоуслуги Русе

685-img_7398Професионални фотоуслуги от Силвена Фото®.
Фотоуслугите, които предлага СИЛВЕНА РУСЕ ЕООД  в рамките на града са свързани основно със студийно заснемане на рожденни дни и снимки за  документи. На разположение на гражданите на Русе са петте ателиета на фирмата:

Русе – ателие СБА – ул.“Проф. Асен Златаров“ 36
Русе – ателие СЕРДИКА – ул.“П.Д. Петков“ 10
Русе – ателие ГАРА – ул.“Борисова“ 122
Русе – ателие ЗДРАВЕЦ – Коооперативен базар зад комплекс “Елит“
Русе – ателие ДРУЖБА – “Дружба“ 1, бл.1 ет.1
и
РЕКЛАМНОТО СТУДИО НА ФИРМАТА, което е в самата сграда на СБА на бул. Скобелев 45

Освен изброените услуги се приемат снимки за реставрация, изработват се колажи, сувенири с любими снимки и се приемат заявки за външно фото и видеозаснемане.
Там фото услугите се извършват по утвърден ценоразпис. Ако снимките, които желаете са по сложни и изсикват заснемане извън студио имаме опция и за външен фотограф.
Фото услугите извършвани от него са на по-различни цени, защото има значение колко време ще е зает извън фирмата, често има и транспортни разходи, а понякога се налага да се транспортира и осветление – стативи,светкавици,софтбоксове  и допълнително оборудване. Този вид фотозаснемане е в категорията на професионалните фотоуслуги, които извършва фирмата за което се изисква предварителен разговор, уточнения а понякога и предварителна визита на мястото на заснемане (фабрики, халета и др.)
Индивидуални оферти за фотоусуги Русе можете да получите на тел.: +359 897 891 630 или на е-поща: office@silvena.net.