Детски фотограф

IMG_9006

 

Детски фотограф е може би най-характерния профил на всеки, който е работил като фотограф в ателиетата на СИЛВЕНА ФОТО. Детската фотография заема около 80% от услугите по заснемане предлагани на нашите клиенти. Добрият детски фотограф е длъжен да улови и подчертае състоянието на детето! Използвайки като инструмент светлината и боравейки правилно с комбинациите от скорост, бленда и дълбочина на изображение често му се налага да елиминира фона за да подчертае обекта, но когато има цел има и избор на средства!  Детската фотография рядко е скучна, защото децата са извор на много емоции и ако те бъдат улавяни навреме, а не провокирани насила обикновено има добри резултати!  В рекламното студио на фирмата в Русе ( в сградата на СБА ) и петте ателиета на фирмата разположени в различните райони на града има различни декори и фонове за детска фотография. Последните тенденции в студийните снимки наложиха  белия фон, на който с по-нежни тонове се правят допълнения и това дава възможност за използуване на услугите и на дизайнер! Това прави детската фотография още по-предпочитан и желан продукт от фирмата, защото тя става с по-силно послание и още по-въздействаща!  Детски фотограф извън фирмата се ангажира основно за Свето кръщене и за рождени дни, като за целта се запазва ден и час, който се капарира поне три дни по-рано! Външното снимане на СИЛВЕНА ФОТО на 90% от случаите се прави от собственика на фирмата Красимир Искъров, който е с най-големия опит от всички в екипа! В качеството си на детски фотограф за последните години практика лично е заснел над 50 000 детски портрета подбрани от десеторно повече снимки! Ето линк към личния му сайт: www.iskarov.com в който може да се видят най-добрите му снимки в раздел реклама, портрет, пейзаж и любимата му тема конен спорт, която снима повече от 35 години…само от нея има подбрани и качени над 600 000 снимки!
В града няма фирма с подобно технологично оборудване. Като се започне от фотоапарати, обективи, студийно осветление и се стигне до професионалните принтери за широкоформатен до 150см печат и професинални ламинатори до 160см широчина. То винаги е било от най-висок клас и постоянното обновление ни е държало винаги конкурентни в съотношението цена-качество!
Детската фотография е вдъхновение и отговорност!  Тя се снима с креативност и успех от всеки “детски фотограф“ под шапката на СИЛВЕНА ФОТО повече от 20 години, а за тези които не знаят какво представлява бранда СИЛВЕНА е този линк, на който ще видят, че всичко, което може да изпълни един човешки живот всъщност е делника на този интересен екип – фотография, дизайн, изкуство, култура и спорт: www.silvena.net