Художествена фотография


685-bg2krasimirivanov1

Художествена фотография е океанът в който всеки професионален фотограф иска да плува докато може! За разлика от останалите жанрове художествената фотография изисква малко повече интелектуален заряд! Дали ще снимаш спорт, акт, макро или нещо друго вдъхновението да се изразяваш на този безмълвен език е неописуемо! В истинската художествената фотография почти няма кадър зад който да не стои създателя и да не шепне някакво послание…въпросът е и потребителя! Дали го усеща, дали го чува, дали му въздейства или дали го трогва…
Много може да се пише за художествената фотография. За радост на всички нейни приятели от 2000 година насам фотографията стана любимо занимание на голям процент от човечеството, което вдигна още по-вече летвата! Дигиталните технологии елиминираха сложните, бавни и скъпи обработки на фото лентите, смени се и самата технология на създаване на изображението. Художествената фотография обаче придоби още по-голяма сила, защото с помощта на програмите за обработка на изображения нейната сила нарасна неимоверно! Вече спокойно можем да кажем, че силата на художествената фотография е неизмерима. Тя може да направи това което дори един политик не може да стори с масите пред себе си. ТЯ Е ПО-СИЛНА ОТ ВСИЧКО!
Ето линк към сайта на управителя на СИЛВЕНА РУСЕ ЕООД на който може да се насладите на неговите постижения, както в разделите реклама и спорт така и в художествена фотография:
http://iskarov.com/index.php?cmd=gallery&cat_id=4